Ο Σύλλογος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού Βορείου Ελλάδος, ιδρύθηκε το 1982 και στεγάζεται στο κτίριο της ΕΔΟΘ επί της Προξένου Κορομηλά 51 στον 5ο όροφο.

Σκοποί του Συλλόγου είναι :

1.     Η προάσπιση και προαγωγή των επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των υπαλλήλων καθώς και των συνδικαλιστικών τους ελευθεριών.

2.     Η ανάπτυξη της συναδελφικής αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλους τους κλάδους των εργαζομένων στις Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.

3.      Η προάσπιση του ηθικού κύρους, της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας των μελών του και η επιδίωξη της βελτίωσης και ανάπτυξης του πολιτιστικού τους επιπέδου.

4.     Η επιδίωξη για συμβολή στην επίλυση των πολιτιστικών προβλημάτων της Χώρας και ειδικότερα της Βορείου Ελλάδος.

5.     Η διαμόρφωση και προβολή θέσεων πάνω στα ζητήματα της διαφύλαξης και διάσωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της ανάπτυξης του Νεοελληνικού μας πολιτισμού, επιστήμης και τέχνης, μάλιστα στη Β. Ελλάδα ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με το περιεχόμενο της εργασίας των μελών του Σωματείου.

6.      Η επιδίωξη της ανάπτυξης συναδελφικών δεσμών, αλληλεγγύης και συνεργασίας με άλλους κλάδους εργαζομένων.

Δράσεις του Συλλόγου :
  • Συνδικαλιστικοί Αγώνες – Κινητοποιήσεις
  • Συμμετοχή σε όλες τις δράσεις των Δευτεροβάθμιων και Τριτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργάνων (ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ ΥΠ.ΠΟ., ΕΔΟΘ και άλλα Νομαρχιακά Τμήματα ΑΔΕΔΥ)
  • Ενημέρωση συναδέλφων σε θέματα που τους αφορούν πχ. Ασφαλιστικό, Συνταξιοδοτικό, διαφόρων προβλημάτων κτλ.
  • Ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις για γνωστοποίηση της εργασίας των εργαζομένων στην κοινωνία, με τίτλο « ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
  • Πολιτιστικές εκδηλώσεις (Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Αποκριάτικο Πάρτυ κτλ.) για τα παιδιά των συναδέλφων.
  • Παροχή Χριστουγεννιάτικων δώρων και Αριστείων, στα παιδιά των συναδέλφων (ανάλογα με την ηλικία που προσδιορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο).
  • Συνεργασία με άλλους φορείς για την εκπλήρωση των παραπάνω δράσεων όπως με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
  • Συνεργασία με οργανισμούς ή ιδιωτικούς φορείς για προσφορά στους συναδέλφους, παροχών με μειωμένο κόστος.
  • Διάθεση καρτών απεριορίστων διαδρομών του Ο.Α.Σ.Θ. με μειωμένη τιμή σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Θ. - Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης. 
  • Στήριξη και βοήθεια συναδέλφων με κάθε δυνατό προσφερόμενο μέσο, για ατομικά ή ομαδικά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Ο Σύλλογος λειτουργεί καθημερινά άπο τις 10:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ. και τη Γραμματειακή υποστήριξη προσφέρει η κ. Σιδηροπούλου Κατερίνα.

Οι συνάδελφοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, καθώς και να επικοινωνούν με τον Σύλλογο στο τηλέφωνο 2310284250 και στο fax 2310284251.

Για άμεση ενημέρωση εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας.

 
Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση