Χαιρετισμός του προέδρου

 

Kαλώς ήλθατε στο Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Βορείου Ελλάδος.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
 
Οι εποχές στις οποίες ζούμε, εργαζόμαστε, δρούμε, είναι και εποχές που γίνονται μεγάλες αλλαγές που μας αφορούν όλους.
Αλλαγές εργασιακές, κοινωνικές, οικονομικές, ασφαλιστικές κτλ. για τις οποίες θα πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι όλοι και να τις παρακολουθούμε συνεχώς.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα τη σωστότερη και αμεσότερη ενημέρωση των συναδέλφων για τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις στο ΥΠ.ΠΟ και γενικότερα στο Δημόσιο, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος προχώρησε στην επαναλειτουργία της ιστοσελίδας.
Έτσι στα θέματα της, θα βρείτε τις ανακοινώσεις του Συλλόγου, της ΠΟΕ ΥΠΠΟ, ΑΔΕΔΥ κτλ., τις δράσεις του Συλλόγου, θέματα που αφορούν τις ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές συνθήκες και αλλαγές που συμβαίνουν, χρήσιμους συνδέσμους σε Οργανισμούς, άλλους Συλλόγους του ΥΠ.ΠΟ. κτλ, για να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να έχουν εύκολη πρόσβαση και ενημέρωση για θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν.
Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος όπου οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σύλλογο και να απευθύνουν ερωτήσεις, προτάσεις κτλ. προς αυτόν.
Για αμεσότερη ενημέρωση, σας καλούμε να εγγραφείτε στο Newsletter της ιστοσελίδας μας, ώστε να έχετε άμεσα στο email σας τις ανακοινώσεις του Συλλόγου.
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Στηρίξτε αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου για έγκυρη, άμεση ενημέρωση των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.
Καλή πλοήγηση.
Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση