Πλαίσιο

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Β. Ελλάδος, στην προσπάθεια  που καταβάλει να ανακουφίσει τους συναδέλφους, στο βαθμό που μπορεί, στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, σε συνεργασία με τον νέο υπεύθυνο του καταστήματος,  επικαιροποίησε τη συνεργασία με το ΠΛΑΙΣΙΟ  επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 11,Θεσσαλονίκη. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι συνάδελφοι θα έχουν για τις αγορές τους μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα:

Α) Μειωμένες τιμές
Β) Άτοκες δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
:

Α) Μειωμένες τιμές : Η μείωση δεν θα γίνεται με συγκεκριμένο ποσοστό επί του συνολικού κόστους αγοράς αλλά το ποσοστό έκπτωσης θα είναι διαφορετικό σε κάθε είδος πχ. άλλο στα ηλεκτρικά, άλλο στα ηλεκτρονικά κτλ. Για τα χαρτικά και μόνο ισχύει σταθερή έκπτωση 15%, εξαιρουμένων των προϊόντων που είναι ήδη σε προσφορά.   

    
Β) Άτοκες Δόσεις : Οι συνάδελφοι έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το ποσό της αγοράς τους σε άτοκες δόσεις κάνοντας χρήση της πιστωτικής τους κάρτας.  

  
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :           
Για να μπορούν οι συνάδελφοι να κάνουν χρήση της προσφοράς, θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους που εκδίδει ο σύλλογος για τα μέλη του. Αφού γίνουν οι αγορές θα απευθύνονται στον υπεύθυνο του καταστήματος κύριο Αχλατλή Χρήστο ή στον αντικαταστάτη αυτού και θα του επιδεικνύουν την κάρτα μέλους. ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ. Ο υπεύθυνος του καταστήματος θα τους ορίζει το ποσοστό έκπτωσης για κάθε προϊόν που αγοράστηκε. Το σημείωμα που θα παραλαμβάνουν θα το επιδεικνύουν στο ταμείο όπου και θα γίνεται η έκπτωση. Ομοίως και οι άτοκες δόσεις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση