Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Βορείου Ελλάδος, συμπαραστεκόμενος στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στους γονείς του, μέλη του Συλλόγου μας, στην προσπάθεια να τους βοηθήσει να συνεχίσουν τις σπουδές τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, έχει προχωρήσει σε συμφωνία με το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ι.Ε.Κ. ΕΤΕτο μεγάλο πανελλαδικό Ι.Ι.Ε.Κ. με 100 ειδικότητες σε 15 τομείς που λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 19, και προσφέρει:

Α)     Τέσσερις Υποτροφίες για ΔΩΡΕΑΝ του συνόλου των σπουδών
         (Δύο ακαδημαϊκά έτη :  2017 – 2018 και 2018 – 2019)

Β)    Μειωμένες τιμές διδάκτρων  κατά 50% επί του καταλόγου, για το σύνολο των  
        σπουδών  (2 έτη). Έτσι οι τιμές των διδάκτρων διαμορφώνονται ως εξής :
  • Μετρητοίς : 1200 ευρώ για κάθε ακαδημαϊκό έτος
  • Σε 8 Μηνιαίες δόσεις : 1500 ευρώ για κάθε ακαδημαϊκό έτος
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν τα παιδιά τους να τύχουν των ευεργετικών προσφορών, να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο για να δηλώσουν τα παιδιά τους, καθημερινά 10:00 – 12:00 και αυστηρά έως τις 29/09/2017. Η ανάδειξη των 4 τυχερών για τις υποτροφίες, θα γίνει με κλήρωση ενώπιων όλων των μελών του Δ.Σ. στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει ήδη εγγραφεί στο συγκεκριμένο Ι.Ι.Ε.Κ. και τύχει στην κλήρωση για υποτροφία, θα του επιστραφούν τα χρήματα. Αντίστοιχα θα γίνει η έκπτωση του 50% σε όσους έχουν ήδη εγγραφεί με την τιμή καταλόγου του Ι.Ι.Ε.Κ.  και δεν κληρωθούν για υποτροφία.

Η εγγραφή στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΕΤΕ με μειωμένα δίδακτρα θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους του Συλλόγου.

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση