Ανακοινώσεις

Θεσσαλονίκη
19/03/2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μας. Πολλοί συνάδελφοι τίμησαν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση. Επίσης την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ και πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΥΠΠΟ κ. Παπαγεωργόπουλος Γιάννης, ο οποίος και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό με ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες αυτών μια καλή και δημιουργική χρονιά. Ακολούθησε μια γιορτή όπου και μοιράστηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους βασιλοπιτάκια.

Για τους συναδέλφους που εργάζονται εκτός Θεσσαλονίκης και δεν είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στη γιορτή, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, θα δοθεί δώρο στο συνάδελφο κ. Κωνσταντινόπουλο Γεώργιο υπάλληλο της ΕΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Για τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση υπήρχε μέσα στα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν φλουρί.

Επειδή δεν προσκομίστηκε το φλουρί, ο Σύλλογος έπειτα από κλήρωση που έγινε, θα αποδώσει το δώρο στην τυχερή της χρονιάς, κα Αγνή Αποστολίδου υπάλληλο του Α.Μ.Θ.

Το δώρο και στις δύο περιπτώσεις είναι ο δίσκος της Φαιστού ή άλλο ανάλογης αξίας που μπορεί να προμηθευτούν οι δύο συνάδελφοι από τα πωλητήρια του ΟΔΑΠ.

Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλή χρονιά και καλή σαρακοστή.
Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση