Ανακοινώσεις

Θεσσαλονίκη 4/03/2021Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Χάρης Καστανίδης στις 16/02/2021 κατέθεσε ερώτημα προς την Υπουργό Πολιτισμού κα Λ. Μενδώνη, σχετικά με τη μετατροπή των μουσείων σε ΝΠΔΔ.

Στις 01/03/2021 με το υπ. αριθμ ΑΠ: 63892 η κα Μενδώνη, απαντά στον κ. Καστανίδη για τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιείται αυτή η αλλαγή.

Η κα Μενδώνη, χωρίς να μπει στην ουσία της ερώτησης, μέσα από αυτή την απάντηση επαναλαμβάνει για μία ακόμη φορά τα αόριστα και σαθρά επιχειρήματα που έχει αναφέρει και κατά το παρελθόν. Επίσης αναφέρει ότι θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που πρέπει. Έτσι με την ολοκλήρωση του νομοσχεδίου θα δοθεί για διαβούλευση στους ενδιαφερόμενους φορείς και θα ληφθούν υπόψη οι επισημάνσεις και οι προτάσεις των εργαζομένων.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Βορείου Ελλάδος αναμένει την πρόσκληση στη διαβούλευση και είναι έτοιμος με επιχειρήματα να ανατρέψει τις απόψεις της κας Υπουργού, τόσο κατά τη φάση της διαβούλευσης με τους φορείς, όσο και κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.

Σας επισυνάπτουμε την απάντηση της κας Υπουργού στον κ. Καστανίδη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κας ΜΕΝΔΩΝΗ ΣΕ κ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Νέα του Συλλόγου

Επικοινωνία

ΠΡ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 (Κτίριο Ε.Δ.Ο.Θ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
546 22

email: silyppo@otenet.gr


ΤΗΛ: 2310 284250
FAX: 2310 284251

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση