Ανακοινώσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος στην προσπάθεια που καταβάλλει για αναγνώριση μισθολογικά τις προϋπηρεσίας συναδέλφων που εργάστηκαν στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα, είχε συνάντηση με το Δικηγόρο κ. Α. Καζάκο. Για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται, να προσκομίσουν στο Σύλλογο για τη δημιουργία του φακέλου τα εξής :

Α) Πράξη (ΦΕΚ) κατάταξης σε θέση αορίστου χρόνου ή μόνιμη.

Β) Βεβαίωση χρόνου προϋπηρεσίας ΟΠΠΕΘ και χρόνου-προϋπηρεσίας που διανύθηκε μετά την Πολιτιστική Πρωτεύουσα έως την ημερομηνία κατάταξης.

Γ) Αντίγραφο αιτήσεων και ενστάσεων αναγνώρισης προϋπηρεσίας που υποβλήθηκαν στο ΥΠΠΟΑ μετά την τοποθέτηση σας και τις αποφάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Δ) Ένα βιογραφικό-φάκελο όπου θα δηλώνεται η υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο καθένας, ο βαθμός και το κλιμάκιο, το ΑΦΜ, η διεύθυνση και το τηλέφωνο, email, και ένα μηνιαίο εκκαθαριστικό μεικτών αποδοχών.

Ε) Για τους συναδέλφους που τακτοποιήθηκαν με αιτήσεις θεραπείας, να υποβληθούν οι αιτήσεις βάση των οποίων κατατάχθηκαν

Το κόστος θα προσδιοριστεί μετά την εξέταση του φακέλου από τον κ. Καζάκο και θα επιβαρύνει τους συναδέλφους που θα θελήσουν να συνεχίσουν.

Η προσκόμιση των εγγράφων (φωτοαντίγραφα) πρέπει να γίνει στο γραφείο του Συλλόγου έως τις 17 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά και ώρες 10:00 – 12:00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου 2310284250 .

Επικοινωνία

ΠΡ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 (Κτίριο Ε.Δ.Ο.Θ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
546 22

email: silyppo@otenet.gr


ΤΗΛ: 2310 284250
FAX: 2310 284251

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση