Ανακοινώσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Ο Σύλλογος ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος διοργάνωσε και φέτος τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο μεγάλος αριθμός παιδιών των συναδέλφων που παραβρέθηκαν, διασκέδασαν με την παρουσία εξειδικευμένων ηθοποιών με κατασκευές και δώρα από μπαλόνια, με παιχνίδια, τραγούδι, χορό και face painting. Μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά δώρα.

Στην προσπάθεια του Συλλόγου να διασκεδάσει και να ευχαριστήσει και τα παιδιά των συναδέλφων εκτός Θεσσαλονίκης, διεύρυνε την παρουσία του και τις εκδηλώσεις στις περιοχές Καρδίτσας και Βόλου. Πιστεύουμε του χρόνου να μπορέσουμε να καλύψουμε και άλλες περιοχές. Τα δώρα για τα παιδιά των συναδέλφων που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, έχουν αποσταλεί στις Υπηρεσίες τους.

Επίσης ο Σύλλογος και φέτος, μετά από προσπάθειες, κατάφερε να επιβραβεύσει τους κόπους και τις προσπάθειες των παιδιών των συναδέλφων, δίνοντας στον μαθητή κάθε τάξης Γυμνασίου και Λυκείου με τον μεγαλύτερο βαθμό, μια δωροεπιταγή από το ΠΛΑΙΣΙΟ αξίας 60€.

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ., για τη συμπαράσταση του και την ευγενική χορηγία για την κάλυψη μέρους των εξόδων της εκδήλωσης, των δώρων και των βραβείων.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία, ευτυχία και προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες.      

Ακολουθεί ο κατάλογος των παιδιών των συναδέλφων που βραβεύτηκαν :

aristeia2018

 

 

Επικοινωνία

ΠΡ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 (Κτίριο Ε.Δ.Ο.Θ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
546 22

email: silyppo@otenet.gr


ΤΗΛ: 2310 284250
FAX: 2310 284251

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση