Ανακοινώσεις

 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
 
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος, μέσα σε αυτές τις δύσκολες και αντίξοες κοινωνικά, εργασιακά και οικονομικά συνθήκες, κατάφερε και φέτος να θέσει τις προϋποθέσεις για τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής για τα παιδιά των συναδέλφων μελών του.
 
 
Επίσης μετά από προσπάθειες, θα βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανα τάξη.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00π.μ στο Φουαγιέ του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού. Η διασκέδαση των μικρών παιδιών θα γίνει από εξειδικευμένους ηθοποιούς με κατασκευές και δώρα από μπαλόνια, παιχνίδια, άφθονο χορό, διασκέδαση και face painting, διάρκειας περίπου 1 ½ - 2 ώρες.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά και θα δοθούν τα βραβεία για τα παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου.

 

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν και να στηρίξουν και αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου μας, που έχει ως μοναδικό στόχο να προσφέρει μερικές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς στα παιδιά των συναδέλφων, αλλά και στους ίδιους και να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους.

 

Τα παιδιά των συναδέλφων που φοιτούν φέτος στην Α’ Γυμνασίου και έχουν υψηλές βαθμολογίες στον έλεγχο, να δηλωθούν μετά την παραλαβή των ελέγχων και το δώρο θα δοθεί αργότερα.

 

Επικοινωνία

ΠΡ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 (Κτίριο Ε.Δ.Ο.Θ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
546 22

email: silyppo@otenet.gr


ΤΗΛ: 2310 284250
FAX: 2310 284251

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση