Ανακοινώσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
 
Ο Σύλλογος μας για μια ακόμη χρονιά, καταβάλει προσπάθειες να πραγματοποιήσει την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων και να βραβεύσει τα παιδιά που πρωτοπορούν στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους συναδέλφους που έχουν παιδιά :

Α) έως και την ΣΤ’ Δημοτικού, να τα δηλώσουν στο Σύλλογο, καθώς επίσης την ηλικία και την τάξη στην οποία φοιτούν, κατά το έτος 2018-2019, για να μπορέσουμε να τους προσφέρουμε το ανάλογο δώρο.
 
Β) στις φετινές τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με πολύ υψηλή βαθμολογία στο περσινό απολυτήριο, να δηλώσουν την τάξη στην οποία φοιτεί το παιδί φέτος καθώς και τον ακριβή βαθμό που αναγράφεται επάνω στο απολυτήριο της περσινής τάξης, ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να βραβεύσει τον μαθητή με την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά, ανά τάξη. Π.χ. Μαθητής που φέτος είναι στην Γ’ Λυκείου, θα προσκομίσει το βαθμό απολυτηρίου της Β’ Λυκείου.
Για τα παιδιά που φοιτούν φέτος στην Α’ Γυμνασίου, θα αποσταλεί ο βαθμός του ελέγχου όταν παραληφθεί και τα δώρα θα δοθούν αργότερα).
 
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τα παιδιά έως και τις 07/12/2018, στο τηλέφωνο του Συλλόγου (2310284250) και ώρες 10π.μ. έως 12:00μ.μ. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα υπάρχει δυνατότητα προσθήκης επιπλέον παιδιών στη λίστα.
 
 
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε τελικά και φέτος, να πραγματοποιήσουμε αυτή τη γιορτή και να προσφέρουμε μερικές στιγμές ξενοιασιάς και χαράς στα μικρά παιδιά και να βραβεύσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου και να τους δώσουμε, στο μέτρο του δυνατού, ένα κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

 

Η οριστική ανακοίνωση για την πραγματοποίηση της γιορτής, καθώς και το πρόγραμμα αυτής, θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση που θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Παρακαλούνται οι γραμματείες των υπηρεσιών, να ενημερώσουν όλα τα μέλη μας, ακόμη και όσους βρίσκονται σε άδεια ή σε απομακρυσμένους χώρους εργασίας.

 

Επικοινωνία

ΠΡ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 (Κτίριο Ε.Δ.Ο.Θ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
546 22

email: silyppo@otenet.gr


ΤΗΛ: 2310 284250
FAX: 2310 284251

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση