Ανακοινώσεις

Θεσσαλονίκη 04/06/2018
Αρ. Πρωτ. 4646

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά την άκαρπη διαδικασία διαλόγου μεταξύ της ΑΔΕΔΥ και του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το ζήτημα της αξιολόγησης και την επιμονή της κυβέρνησης να προχωρήσει την μνημονιακή  της δέσμευση θεωρούμε ότι η διαδικασία της «καταγραφής όλων δημοσίων υπαλλήλων» εντάσσεται στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής αξιολόγησης.

Για το λόγο αυτό και μετά την επαναπροκύρηξη της απεργίας- αποχής από τη αξιολόγηση της ΑΔΕΔΥ για το 2018 καλούμε τόσο τους συναδέλφους να μην δώσουν όποια στοιχεία τους ζητηθούν, όσο και τους συναδέλφους που τους έχει ανατεθεί το έργο της καταγραφής να απέχουν από αυτό και να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία- αποχή.

Επίσης καλούμε:
α) τους συναδέλφους να καταθέσουν στο Σύλλογο τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή που επισυνάπτουμε.

β) όλους τους προϊσταμένους να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων και να μη δεχτούν να αποτελέσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι όπως και στις δύο προηγούμενες αξιολογήσεις έτσι και τώρα με την καθολική συμμετοχή μας θα ακυρώσουμε και αυτή την απαράδεκτη αξιολόγηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

 

Σας επισυνάπτουμε το έντυπο δήλωσης στην απεργία.  apoxi aksiologisi

Το σύνολο του περιεχομένου, των υπηρεσιών του Silyppo.gr διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά/άνευ επεξεργασίας.

Αναζήτηση